Seizoen 05

Geplaatst op donderdag 28 mei 2020 @ 17:13 , 42 keer bekeken

01. And the Wrecking Ball
Max en Caroline werken samen met het dinerpersoneel in een verwoede poging om hun bedrijf open te houden wanneer de stad Han's diner en hun cupcake-raam aanvalt voor vernietiging. Sophie en Oleg kondigen ook aan dat ze proberen een baby te krijgen.

02. And the Gym and Juice
Wanneer de douche in het appartement van Max en Caroline breekt, krijgen ze parttime banen bij de chique sapbar van de sportschool en kunnen ze gratis gebruikmaken van de kleedkamer. Hun banen en gratis douches komen echter in gevaar wanneer Caroline een ontmoeting heeft met een groep rijke moeders die jaloers zijn op de aandacht die ze krijgt van een sexy trainer.

03. And the Maybe Baby
De meisjes komen Caroline's pas verloofde ex Candy Andy tegen en Caroline biedt aan om zijn bruidstaart te maken. Later, wanneer ze Andy's schijnbaar perfecte relatie ziet en hoe hij de carrière van zijn verloofde ondersteunt, vraagt ​​ze zich af of ze bij hem had moeten blijven.

04. And the Inside Outside Situation
De cupcakewinkel wordt geboycot nadat de meisjes weigeren cupcakes te verkopen aan een kunstenaar die er cocktails in wil stoppen.
 

05. And the Escape Room
Han is van mening dat zijn dinermedewerkers niet samenwerken als een team, dus hij staat erop dat ze allemaal een verplicht avondje uit bijwonen in de Escape Room Club. Zodra de dinerbende is opgesloten in de Escape Room met het thema "Alice In Wonderland", leren ze dat Han bijbedoelingen heeft.

06. And the Not Regular Down There
Max is zowel verbaasd als nieuwsgierig wanneer de nieuwe man met wie ze aan het daten is, twijfels heeft over intimiteit omdat hij 'niet regelmatig daar beneden' is. Sophie en Oleg hebben ook moeite om zwanger te worden.

07. And the Coming Out Party
Wanneer Caroline's grootmoeder Astrid ontwaakt uit een coma zonder kennis van het enorme geldschandaal van haar familie, probeert Caroline de waarheid nog wat langer verborgen te houden door Astrid nog een laatste chique lunch te geven.

08. And the Basketball Jones
Oleg's neef die pro-basketbal speelt, komt naar de stad om een ​​wedstrijd te spelen tegen het favoriete team van Max en schenkt haar twee gratis kaartjes, maar er ontstaat chaos wanneer de meisjes het spel verstoren en het risico lopen de reputatie van hun cupcake-bedrijf te verpesten.

09. And the Sax Problem
Wanneer Earl niet wordt uitgenodigd om met zijn oude jazzband te spelen tijdens hun reünieshow, bundelen Max en de dinerbende hun krachten om hem weer op het podium te krijgen.
 

10. And the No New Friends
Wanneer Max weer contact maakt met een oude vriend, inspireert Caroline's jaloezie haar om te proberen nieuwe vrienden te maken.
 

11. And the Booth Babes
Max en Caroline melden zich aan als "booth babes" om gratis deel te nemen aan een grote gaming-conventie. Eenmaal binnen zijn ze geschokt om te zien dat Han's vriend op basis daarvan videogamekarakters heeft gemaakt en een vergoeding eisen.

12. And the Story Telling Show
Caroline deelt haar rijke levensverhaal op het podium tijdens een verhalenavond en trekt de aandacht van een Hollywood-studiomanager. Ondertussen zoeken Sophie en Oleg naar een surrogaat.

13. And the Lost Baggage
Max gaat mee met Caroline terwijl ze naar Los Angeles reist op het dubbeltje van een filmstudio om het idee te bespreken om van haar levensverhaal van rijkdom tot vodden een film te maken. Daar verliest Max haar bagage, maar vindt een nieuwe verliefdheid.

14. And You Bet Your Ass
Caroline gaat door met het ontmoeten van studioschrijvers in een poging om van haar levensverhaal een film te maken, maar ze wordt verscheurd als ze onthullen dat ze Max niet in het project zouden portretteren. Ook wordt Max verwend door haar nieuwe Hollywood-vriend Randy, die Caroline een date bezorgt met zijn vriend Bob.

15. And the Great Escape
Terwijl Max op Randy's hondje past, Bruno en Caroline ontmoet ontmoetingen met actrices die geïnteresseerd zijn om haar in de potentiële biopic te spelen, ontsnapt Bruno terwijl een kannibalistische seriemoordenaar los rondloopt in hun buurt.

16. And the Pity Party Bus
Het Hollywood-avontuur van de meiden gaat verder terwijl Caroline de rechten op haar levensverhaal ondertekent, zodat er een film van kan worden gemaakt. Ook is Max diepbedroefd wanneer Randy het via haar therapeut Elliot met haar uitmaakt en Caroline een feestbus huurt in een poging haar op te vrolijken.

17. And the Show and Don't Tell
Als de meisjes naar de gevangenis gaan om Caroline's vader, Martin, te zien optreden in een musical, vertellen ze hem dat ze van plan zijn om Caroline's filmgeld te gebruiken om hun cupcake-raam om te toveren tot een dessertbar.

18. And the Loophole
Wanneer de meisjes besluiten om een ​​grotere ruimte te zoeken voor hun dessertbar, zet Han ze op met Evie, een makelaar die verliefd op hem is. Ook is Max op het hek wanneer Randy haar verrast in het restaurant in de hoop hun relatie op te lappen, dus vertelt ze Caroline om voor haar te beslissen.

19. And the Attack of the Killer Apartment
In een poging Max's wereld beter te leren kennen, vraagt ​​haar vriend Randy om een ​​nacht in haar appartement door te brengen. Caroline werkt ook aan het verkrijgen van een drankvergunning voor hun dessertbar.

20. And the Partnership Hits the Fan
Wanneer een advocatenkantoor Randy om een ​​baan zoekt, Randy en Max uitnodigt voor een diner in een hip nieuw restaurant, wijkt de avond natuurlijk af wanneer hun eclectische keuken niet goed bij Max past.

21. And the Ten Inches
Als Max en Caroline meer ruimte nodig hebben voor hun gerenoveerde dessertbar, zijn ze bereid alles te doen om Angie, de onbezonnen eigenaar van de pizzeria naast de deur, te overtuigen om haar backoffice te huren.

22. And the Big Gamble
Wanneer Max en Caroline ontdekken dat Han in het hete water zit nadat hij aanzienlijke schulden heeft vergaard die hij niet kan terugbetalen door te gokken op vrouwentennis, komt de bende van het diner bijeen om hem te helpen.


Welkom bij Clubs!

Kijk gerust verder op deze club en doe mee.


Of maak zelf een Clubs account aan: